W T D

// // 5 comments

Il las sa ma priveasca in mai toate momentele zilei, fara pudoare ,dezvelindu-mi dantelele de cele mai multe ori roz...in fata lui.Uneori,impinsa de dorinta alerg si ma ghemuiesc pe corpul lui alb ,ca de portelan. Ma priveste si cand fac dus in graba,dar si in timpul prelungitelor bai parfumate si-atat de femeiesti incat lumanarile palpaie excitate...iar Chopin se imprastie in aerul umed si senzual...

Nu e cazul ca imaginatia sa vi se infierbante ...pentru ca fiecare din voi aveti acasa cate un exemplar ...Whater Closet sau mai simplu WC...:))
19 Noiembrie este Ziua Mondiala a Toaletelor.Aici gasiti amanunte despre semnificatie,campanie,promovare

Sa nu uit,eu am aflat asta de la pasquale:)

5 .:

Anonim spunea...

Merit un premiu daca de cateva articole incoace eu pornesc discutiile :))))
M-am amuzat copios cand am citit despre ziua mondiala a toaletelor mai ales ca in oras la mine nu a fost apa toata ziua. Poate le-a dat liber la WC-uri sa mearga la petrecere si astfel a fost luata apa ca sa nu mai stea cu apa-n gat toata ziua.
Citeam in articolul precedent un comment in care erai felicitata pentru versuri. eu cred mai degraba ca ar trebui sa concepi o carte mai degraba decat un volum de poezii. Punerea pe blog a acestor ganduri sub forma unor descrieri poetice scoate in evidenta acest talent de scriitor.

Anca Dionisie spunea...

Pentru orice exista o zi mondiala...unele sunt prilej de bucurie si amuzament,altele trag cate un semnal de alarma...Si in cazul toaletelor...initiatorii evenimentului se gandesc la cei mai putini norocosi care ingrasa solul Lumii a IIIa ...pentru ca habar n-au ce-i aia toaleta...
Iti multumesc pentru aprecieri...Cartea e mult prea mult pentru mine...blogul imi da o senzatie aparte...e fata mea nevazuta nici macar de cei apropiati..sunt eu asa cum sunt...;)

Anonim spunea...

Am avut plăcut de a te inspira pe unele argumente diferite, cel puţin pentru prima dată:)))
Postarea dvs. va ofera o poetic feminin şi punctul de vedere al fondamental că colţul din casele noastre; am apreciat!
p.

Anonim spunea...

Daca nu o carte macar o nuvela ca este mai scurta :))
Incepe sa-mi fie dor de iarna in aceste momente in care tu o faci sa para asa minunata si cand afara ploua si e o vreme mohorata.

Anca Dionisie spunea...

@florin-inca n-ai vazut alb in fata ochilor? am auzit un zvon ca ar fi nins...:)
@pasquale-grazie per l'idea! letto con piacere i tuoi articoli,io e google...:)