Lansare volum de poezie(Anca Oprescu) si album muzical(Walter Dionisie) "APA DE PLOAIE"

// // Leave a Comment

Lansare „Apa de ploaie”

Duminica,29 Ianuarie 2012,orele 14:00, la Sala Coloanelor a Salii Palatului,intr-un cadru rafinat,plin de inspiratie si lumina,poezia va patrunde alaturi de muzica in spatiul artelor vizuale,sustinand si implinind demersul artistic al tinerilor artisti romani participanti in proiectul Contempora 2.

Va asteptam la confluenta artelor vizuale cu muzica si cuvantul,ca,intr-un limbaj comun,sa descoperim omul contemporan,eliberat de bariere si prejudecati,omul creativ,viu si luminos,capabil sa construiasca si sa se situeze intr-un permanent prezent, prin arta si prin bucuria impartasirii ei.

Lansarea volumului de versuri „APA DE PLOAIE”,Editura Innocentia- Iasi -2011 ,al poetei Anca Oprescu,va fi insotita de lansarea albumului de autor al muzicianului Walter Dionisie,purtand acelasi titlu si cuprinzand opt cantece in premiera absoluta .

Muzica si poezia urmeaza o linie luminoasa,senzuala,spre esenta si simplitate . Iesind din din tiparele si bravada muzicii si literaturii actuale,„Apa de ploaie” este o poveste despre om,ce merita sa fie aflata si traita de catre oameni.

Lansarea de carte si album muzical este un eveniment marca Global Human Recovery in parteneriat cu Sala Palatului,Contempora si Agentia Blue Buffalo,realizat si plasat in acest spatiu deosebit datorita generozitatii si deschiderii spre promovarea culturii si artei contemporane a d-lui Lucian Catalin Iliescu,director General al Salii Palatului si a Corinei Nae,manager al Agentiei Blue Buffalo si coordonator al proiectului Contempora.

La eveniment vor fi prezenti artisti de marca ai tarii noastre si reprezentanti de seama ai mass-media.

Intrarea este libera si daca fiecare dintre noi vom adauga “21 de grame” Apei de ploaie participand la acest eveniment,cu siguranta ca vom spori deodata cu ea si cu noi insine.