O lume nebuna,nebuna...

// // 2 comments
Sambata,ziua care incepe cu leneveala pana la ora 9,apoi cafeaua cea mai buna de pe lume si...nebunia poate sa inceapa! Masina de spalat spala,aragazul se infierbanta de dragul mancarii de pe el, aspiratorul aleaga prin toate cotloanele ,urmat de mop,frigiderul striga dupa mine ca-i gol si...rece. Drept pentru care imi fac un dus ,ma imbrac si-o sterg la cumparaturi,bineinteles in supermarket Auchan. Pentru ca de Cora mi s-a acrit. Loc de parcare am gasit destul de repede ,la fel si carucior.Inauntru ...marea inghesuiala! Si asta nu pentru ca era lume puhoi,ci pentru ca la toate raioanele roiau motostivuitoarele ce urcau pe rafturi marfa din gramezile ce ocupau spatiul . Ca sa ajung unde doream a trebuit sa ocolesc jumatate de magazin. Oare doar sambata la ora 11:30 puteau sa faca aprovizionarea raioanelor? Printre cumparatorii grabiti si nervosi? Atat de nervosi incat...se iau la bataie in magazin. Da,un cuplu in jur de 60 de ani ... El la coada de la casa...ea mai avea ceva de pus in cos si intarzie cateva minute. El sare cu pumnii ,injura de morti,de vii de tot ce prinde...Nu o loveste ,dar o ameninta cu pumnii ridicati.Ea e foarte calma ,obisnuita cu astfel de scene sau rusinata ...nu stiu! Stiu doar ca tot sangele mi s-a ridicat in cap ,de indignare...Ma gandesc ca daca o loveste ...ma bag si eu...si-i trag vreo doua idiotului cu fata de fost securist! Dar ,ca prin minune, le vine randul la casa si tacticosi incep sa-si puna in pungi cumparaturile,sa discute despre nu stiu ce carnati....ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! Doamne,a inebunit lumea asta! Si-am ratat si-o incaierare in Auchan:)))

2 .:

Anonim spunea...

Cel mai bine e sa nu te bagi in probleme de genul acesta ca te trezesti cu un ochi vanat sua cu politia pe cap. Ai vazut ca se cearta, se injura si unii chiar se si bat si dupa o spitalizare se renunta la plangeri la politie si se duce acasa sa incaseze turul doi. Poate la unii le place asa, poate nu au taria sa infrunte sau poate sunt orbiti de dragostea pentru celalalt. Nu sti niciodata asa ca cel mai bine sa-i lasi pe ei sa isi rezolve problemele.

Anca Dionisie spunea...

Corect! Dar nu-ti vine sa crezi cand vezi oameni de varsta a treia,care par seriosi..ca ajung la asa ceva...Te-apuca nervii!