intre doua aspirine...iarna vine

// // 5 comments

Hei,nu-mi mai respira in nas! Intoarce-ti fata aia palida si impietrita! Gata ,ai imbatranit iar eu nu mai sunt copil sa m-arunc in bratele tale ,sa ma prostesc cu tine ,sa te-astept din voiajul tau stiind ca mi-aduci bomboane, si papusi ,si cozonac...Cara-te! Mi-au inghetat picioarele si capu-mi vajaie lerui ler ...Hai fa-ti numarul si du-te-n Craciunu' tau...si-n Anu'Nou-ul maica-ti...Eu o sa-mi fac o tuica fiarta cu piper si zahar si-am sa spun ghicitori despre ....IARNA.

PS Cozonacul mamei iese "tare ca piatra" ...asa cum zice-n Sorcova...Sau poate asa iese la 75 de ani...:)

5 .:

Anonim spunea...

Încă eşti criptică pentru mine dar incitantă :D Încerc să înţeleg mesajele dintre rînduri. Mai (te) citesc!

Anca Dionisie spunea...

@saturnianul- Bine-ai venit(pe Terra)! ;)Printre randuri sunt chiar eu...:)

Anonim spunea...

Bine te-am găsit :) No, m-am prins eu că printre rînduri eşti tu ;) Încerc să (te) descifrez acum :D E o provocare pentru că te ascunzi bine printre cuvinte...

Anonim spunea...

Un adaos cu rol comentariu retratroactiv la un alt articol şi o întrebare pe post de cireaşă (sau măslină, ce vrei): n-am nici barbă (am cioc), nici ochi coloraţi (cum adică coloraţi?!? sau în ce?) dar îmi permiţi să te adaug în blogroll? Şi în lista de mess? :D Adică na, umor şi Metallica la vîrstele noastre mai rar întîlneşti într-o Românie manelzată şi ursuză.

Anca Dionisie spunea...

fara barba...si fara verde la pupila...ok ! :) sunt ca si intrata...in blogroll si-n lista...Ciao!