Fu tush ...pe stampila ...?

// // 10 comments

Raspunzand la 31 de intrebari poti vedea care partid este mai aproape de ceea ce doresti...Cu conditia sa nu suferi de alergie electorala, de greata campaniei si sictirul romanului satul de porci(citeste politicieni)...

Votez sau nu votez? asta-i intrebarea...

10 .:

Anonim spunea...

Eu categoric n-o sa am prioritar deplasarea la sectia de vot. Iar daca voi avea chef si/sau timp sa ma duc, voi da vot nul.

Adica votez pe toata lumea, c-asa-s eu mai marinimos din fire... :))

Anca Dionisie spunea...

Da ..ii umplem de stampile..cum ne-au umplut si ei de...respect :))

Anonim spunea...

Ba eu as vota! chiar am riscat un mail la consulat daca pot sa votez prin posta adica sa downloadez undeva buletinu de vot si sa-l trimit la consulat...ca duminica nu mi-o stric. probabil o sa-mi raspunda peste vreo doua luni ca ar fi posibil;o ))

Prihandoko spunea...

I always love the democracy party.

Anonim spunea...

Votul alb ! Votul alb ! Trebuieee sa mergem si sa dam votul alb ! :))

Anca Dionisie spunea...

@garcea:sa nu abati "furtuna" asupra "tarisoarei..." cu votul tau...ai grija ce faci...sper sa fi gasit PE CINE sa votezi...eu n-am gasit pe nimeni corespunzator ...iar test-votul facut imi indica UDMR-UL ;) ca fiind cel mai aproape de dorintele mele...

@prihandoko- very well..democracy party..:)

@florin- alb,alb...;)

Anonim spunea...

puteti sa rasuflati usurati: ar trebui sa ma duc duminica pin la muenchen ca sa votez..bleah..adica sunt obosit ca de luni pina vineri fack doiciland kaputt:o ))
pai udemereu votam oricum, na!

Anonim spunea...

Garcea de cand pui tu stampila si pana ajunge votul la numarat o sa fie cu totul si cu totul alt buletin de vot. Asa se intampla si in tara: se aduna buletinele de vot, se numara la sectii iar de la sectie si pana la BEJ se schimba listele si se intorc rezultatele iar mai departe nu verifica nimeni.

Anonim spunea...

Votam, dar ce sens mai are oare?

Anca Dionisie spunea...

@dee_dee- pai cam acelasi sens pe care il are miscarea unei marionete in mainile papusarului...:(