25 NOIEMBRIE-Ziua internationala impotriva violentei asupra femeilor

// // 13 comments




Motto: Nimeni nu avea ca Lolo
Sîni cît mingile de polo!


Oh, Lolo s-ar iubi, lin, si cu ochii,
Cînd nu-i pot scoate trupul cald din rochii.
Oh, Lolo s-ar iubi, blînd, si-ntr-o nară
Si în cealaltă, mai ales spre seară.
Oh, Lolo s-ar iubi, crud, si-n ureche,
Spre a-mi simti-n timpan cîntarea veche.
Oh, Lolo s-ar iubi si între ele,
Acele moi si albe dulci mamele.
Oh, Lolo s-ar iubi, roz si sub coate,
Lipindu-si brat de antebrat cît poate.
Oh, Lolo s-ar iubi-n clei si la ceafă,
Prinzîndu-si părul tragic c-o agrafă.
Oh, Lolo s-ar iubi, pur, si pe sira
Spinării, mlădiindu-se ca lira.
Oh, Lolo s-ar iubi, neîncetat,
Si-n splină, si-n rinichi, si în ficat...

Emil Brumaru si poezia lui erotica....
Stiti ceva? Si eu sunt Lolo,si ea e Lolo...oricare femeie poate fi Lolo macar intr-un vers-doua...hai trei!Nu trebuie decat SA SE LASE IUBITA...NU LOVITA!

13 .:

Anonim spunea...

Ma repet:daca mi-ar da o palma si eu i-as da imediat papucii...fara discutii si indiferent de cat de dependenta as fi de el!

Pentru ca dupa o palma,mai mult ca sigur ca urmeaza alte doua-trei,apoi pumni si cine mai stie unde se poate ajunge!

Anonim spunea...

Am revenit sa corectez/completez,eu eram anonima si am spus asa,pentru ca acelasi lucru l-am scris ca raspuns cuiva,tot pe un blog unde era vorba despre batutul femeilor. Crede-ma ca am vazut cateva femei batute la viata mea("fardate" temeinic)...dar care nu se puteau desparti de sotul care sistematic le confunda cu un sac de box...asta e,poate ca si femeile gresesc,dar eu raman la parerea mea.

Anca Dionisie spunea...

CORECT,Mirey! Nici un motiv nu sta in picioare ca o femeie sa accepte asa ceva!

Anonim spunea...

Violenţa unor bărbaţi vine dintr-o teamă ancestrală, fiindcă ei ştiu în subconştientul lor, că femeia, dacă vrea, îi poate domnina (atît în sens plăcut, cît şi mai puţin plăcut) şi atunci reacţia este forţa brută, fiindcă atît îi duce capul să scoată la înaintare.

De fapt, toţi bărbaţii ştiu în sinea lor lucrul ăsta dar unii sunt suficient de inteligenţi ca să aibă parte doar de partea plăcută a dominaţiei :D

Ce nu înţeleg eu e de ce unele femei nu pricep că au această capacitate de a domina la nevoie şi se lasă dresate prin teroare.

Anonim spunea...

Este vorba despre ziua mondiala impotriva violentei domestice (in familie) ceea ce inseamna ca si barbatii intra aici ca poate este vreun sot care are o sotie mai solida si care il agreseaza fizic :))

Anonim spunea...

Spre norocul meu am reactionar doar odata la fel ca, Anca
http://anknews.blogspot.com/2008/11/leapsa-interviu.html
Din pacate vocea mea de bariton si fantezia predispusa la perversiuni au transformat si prelungit toata tarasenia intr-un discurs nu foarte amuzant. Un prieten care nu din intamplare era de fata, mi-a spus mai tarziu „zici ca mestecai dero, sa mor io“.
Dar nu cumva sa creada cineva ca vreau s-o discreditez pe gazda noastra, nu asta e intentia mea. Jur! :o p
@mirey
Draga Mirey io stau zi lumina pe net unde urmaresc de preferinta meciuri de polo cu lolo in timp ce nu ma pot abtine sa consum alkoale, da´sa ma ierti tot nu stiu de care dependenta ganguresti tu acolo. Stiu doar ce am citit si auzit de la altii(mai studiati si mai dashtepti) daca vrei sa eviti efectele trateaza cauza. Si aici fac trimitere la poza din stanga unde marimea scrisului este invers proportionala cu importanta mesajului STOP VIOLENTA IN FAMILIE!
Sfatul meu este: inainte sa-ti folosesti fenotipul pe post de matrice, musai sa-l igienizezi temeinic. Iara matricea este formata de regula din 2 parti, aviz femeilor cu auzul fin ;o ))

Anca Dionisie spunea...

@florin- exista si barbati victime ale violentei domestice...dar mult mai putini decat femeile...la un moment dat ,cand vezi ca o femeie se complace in situatia asta,de sac de box...si sta ,si sta...te gandesti ca nu-i sanatoasa la cap ...
@ mirey- nu concep dependenta fata de un barbat ...sub nicio forma,nici material,nici fizic...nici afectiv..
@garcea-trebusoara aia cu injuraturi :))) din leapsa e din "Asfalt tango" in regia lui Nae Caranfil...cineva mi-a facut o gluma de a inceput sa-mi sune telefonu' asa...vai mama lui ce-a patit dupa...:)))))

Anonim spunea...

@Anka Ai dreptate ! :)) Dar suntem si noi in oala asta.

@Garcea ai primit e-mailul ?

Anca Dionisie spunea...

@florin-bine,bagaciosilor...si voi:)) de-i de mancat...si voi,de-i de iubit...si voi,de-i de cafteala...si voi...:)))ce ne-am face fara voi;)

Anonim spunea...

@Anca
mersi ca mi-ai adus aminte, tre sa rog pe cineva sa-mi faca rost de ultimul film al lui caranfil;o )
Subiectul este si ramane f serios si trist indiferent de maniera de abordare.
@florin-da, multumesc.

Laura spunea...

Chestia cu "Nici un motiv nu sta in picioare ca o femeie sa accepte asa ceva!" e relativa. Exista femei legate de calorifere cu lunile care nu au cum sa il paraseasca pe agresor si exista femei care sunt amenintate cu moartea copiilor sau a altor fiinta dragi sau chiar cu propria moarte daca il pedepsesc pe agresor. Nu poti judeca in general ci doar cazuri particulare.

Anonim spunea...

Femeia care se lasa lovita, creeaza o situatie de compromis exacerbat. Barbatul il percepe ca fiind o slabiciune, iar lovind, isi hraneste volenta din slabiciunea femeii. Ar fi bine sa incepem in blogosfera o campanie adevarata. Eu am postat un articol aici http://bungust.com/ganduri-apriori-post/scrisoare-deschisa-catre-batausul-de-femei.html

Anca Dionisie spunea...

@Laura- cazurile de care pomenesti sunt foarte aproape de crima... sunt cutremuratoare....si SUNT MULTE....se face prea putin pentru prevenirea lor ,pedeapsa celor vinovati si sprijinirea victimelor...
@Liviu- Articolul tau e foarte bine scris.Felicitari!