Anca sau nu...?

// // 6 comments
M-am angajat menajera.Tipul e proaspat parasit ,inglodat in treburi casnice nefacute la timp ,iar in casa se poate spune ca sunt doi barbati,tatal si fiul.Este intelectual,arata bine si este foarte ocupat.Atat de ocupat incat m-a convins sa-i fac curatenie de doua ori pe saptamana,in zilele cand sta pe la femeiusca cu care isi trece timpul liber.
Intru in apartamentul extrem de mic si de incarcat cu mobila.Pe jos este plin de sticle de bere si de sampanie.Zic: chef tare pe-aici...Incep sa strang sticlele si ma gandesc unde sa le depozitez. Cum loc nu prea e , ma apuc sa le insir pe masa din bucatarie,randuri ,randuri,pe culori ,maro si verzi.Ma intorc in sufrageria inca plina cu de toate si descopar printre sticlele de sampanie sosete albe si gri ,murdare,evident,facute ghemotoc...Doamne cat urasc ghemotoacele astea!!!Ma intreb daca au vreun miros,daca sa pun mana pe ele sau nu...Deodata,cum stau aplecata, zaresc o fotografie inramata ..E poza ei...a celei plecate...Dar nu se vede prea bine...Imi aduc aminte ca apartamentul mai are si-un dormitor,pe care nu l-am vazut(de parca mai trecusem pe-acolo vreodata)...Intru cu emotie stiind ca acolo, pe birou am sa vad poza ei ...mare.
Pasesc si ...Dumnezeule,patul ravasit incepe sa se miste! Era el? Era ea? Nu...Era fi'su...O iau la goana sa ma ascund,dar papagalul verzuliu ma urmareste si striga dupa mine..Anca! Anca! Iar eu zic cu o ramasita de voce chinuita : Nu sunt Anca ...Anca e cu el...Nu sunt Ancaaaaa...
O mana calda ma atinge pe umar...Esti Anca! Si esti a mea,doar a mea! Ai visat!

6 .:

Anonim spunea...

Aoleuuu...Anca...menjera!!!Niciodata nu cred sa mi te pot imagina asa !!!
Bine ca a fost doar un vis! :)

Ambasadoarea spunea...

:)))
Bravo, Anca. Iti descoperi noi valente si noi posibilitati:))

Anca Dionisie spunea...

@mirey- cosmar...;)
@ambasadoarea-valente ca valente...dar sa vorbesc in somn????:)))

Anonim spunea...

Nu te mai uita la filme, din ciclul "The butler always did it" :))

Anca Dionisie spunea...

@florin-parol! nu!;)

Anonim spunea...

Recuperez commenturile ca de ceva vreme nu am prea avut timp de bloguri, nici macar de al meu. Cum imi fac user la tine pe blog ca nu am idee ? :)) Ca la mine se poate sa fac user pentru vizitatori ca sa fie inregistrati sau sa poata scrie articole.